Groene Hub - Afbeelding - Nieuws - Warme Truiendag Workshop - 10 februari 2023

10 februari 2023: Warme Truiendag Workshop

Vrijdag 10 februari is het weer zover: Warmetruiendag!

Elk jaar melden honderdduizenden Nederlanders zich hiervoor aan. De bedoeling is dat iedereen de thermostaat een graadje lager zet. Daarmee besparen we op een dag het energieverbruik van drie Waddeneilanden. En wanneer iedereen dat niet alleen op warmetruiendag doet maar een stookseizoen lang, bespaart dat 1 megaton CO2. Met een lekkere dikke trui aan heb je het nog steeds heerlijk warm én je bespaart op je energierekening.

Helaas is het bovenstaande natuurlijk enigszins ingehaald door de energiecrisis. Veel Nederlanders zetten de thermostaat noodgedwongen meerdere graden lager of zetten de verwarming zelfs helemaal niet meer aan. Maar ook als je de energierekening nog zonder problemen kunt betalen is besparen op energie zinvol voor milieu en je eigen portemonnee.

Een graadje lager dus die thermostaat! Of zet vrijdag 10 februari de verwarming helemaal uit en kom naar de Groene Hub. Daar geeft Yvonne Matilda een workshop over energiebesparing. De workshop is van 11:00 tot 14:00 uur (inloop vanaf 10:30 uur) en is gratis bij te wonen. Dat is dus prettig besparen! Meld je wel aan via onderstaande link, want vol is vol!

INSCHRIJVEN VIA: https://tinyurl.com/trui2023