Groene Hub – Afbeelding – Nieuws – Kidskamp van 2 tot 6 mei 2022 - 2 mei 2022

2 mei 2022: Kidskamp van 2 tot 6 mei 2022

YEAH!! Heb jij zin in een geweldige meivakantie vol natuur, kunst, musea en muziek? Of wil jij lekker met je vriendjes en vriendinnetjes alles leren over het circus?

Schrijf je dan gauw in en kom van 2 tot en met 6 mei 2022  naar onze expeditie

WANNEER:  elke dag van 2 tot en met 6 mei
WAAR: locatie De groene hub – Holendrechtplein 44, 1106 LP Amsterdam.
Tijd: van 10;00 tot 15:00 uur
KOSTEN : GRATIS !!!!!

We zullen een tof programma hebben waar je elke dag aan mee mag doen en waar je ook nog eens iets van leert! Dat is natuurlijk het allerleukste met zoveel mogelijk kinderen. Jij hoort er helemaal bij!

Maandag gaan we al super leuk van start met het maken van je eigen puppet en ’s middags hebben we een poppenshow.

Dinsdag hebben we een tripje naar het Tropenmuseum waar je een geweldige tijd zult hebben door alles te leren over verschillende culturen. Natuurlijk moeten we ook nog een beetje actief blijven dus gaan we daarna even sporten !!! Wie gaat er winnen?

Woensdag gaan we op speurtocht in Amsterdam Noord en leren we met elkaar hoe mooi alles op straat kan zijn en wat voor bijzonders er allemaal om ons heen gebeurd. Daarna brengen we een bezoekje aan de Tolhuistuin, om ook nog iets over de natuur te leren.

Donderdag staat volledig in het teken van muziek en gaan we aan de slag met alles wat geluid maakt. We maken zelf een instrument en hebben een percussie middag.

Aan al het mooie komt een eind maar niet zomaar eentje! We sluiten af met een geweldige circusdag! Eerst leren we even hoe we moeten jongleren, clowns moeten spelen of andere leuke dingen en daarna kunnen we het tijdens het feest aan de papa’s en mama’s laten zien..

Kom jij ook? Wacht niet langer en doe mee !

Registreren:
Bel naar de groenehub via 020-7779309

of

mail naar: nathalie@groenehub.org

Aanmelden kan tot 28 april 2022 via dit formulier

Zou je het leuk vinden om te komen helpen als vrijwilliger? Neem dan contact op en vraag naar Nathalie.