Groene Hub – Afbeelding – Nieuws – Energieke Markt - 27 maart 2022

27 maart 2022: Energieke Markt

SAMEN HOUDEN WIJ HET WARM!

Is het niet ironisch? Het lentezonnetje is tevoorschijn gekomen en schenkt ons weldadige warmte en toch kunnen we spreken van barre tijden.

We hebben al jarenlang te maken met een klimaatcrisis waarvan we meer en meer de gevolgen ondervinden.

De coronacrisis hebben we net achter ons gelaten en we zijn alweer in de volgende beland, de oorlog in Oekraïne.

De energieprijzen rijzen de pan uit en een groeiende groep Nederlanders heeft te maken met energiearmoede. De oorlog in Oekraïne maakt dat er niet beter op; want wat als Poetin de gaskraan dichtdraait? De gaskraan in Groningen dan maar weer verder opendraaien?

DAT MOET ANDERS KUNNEN!

Zodat wij het Russisch gas, waarmee we de oorlogskas van Poetin spekken, helemaal niet nodig hebben en onze landgenoten in Groningen veilig in huizen zonder scheuren kunnen wonen.

Door samen in beweging te blijven, samen voor elkaar te blijven zorgen creëren we een warme samenleving. Door samen minder energie te verbruiken kiezen we voor een vreedzame wereld en creëren we een leefbare aarde voor iedereen en een lagere energierekening voor uzelf.

WILT U WETEN HOE U MINDER ENERGIE KUNT VERBRUIKEN?

Kom dan op zondag 27 maart tussen 15:00 en 18:00 uur naar de Energieke Markt in de Groene Hub, Holendrechtplein 44.

Ervaar onder het genot van een warme kop thee, of iets fris wanneer het u té warm wordt, de weldadigheid van een infrarood warmtepaneel of een warmtekussen.

Laat uw kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd om voor u een mooie prijs te winnen.

Laat u inspireren en adviseren hoe u minder gas kunt gebruiken.

Nuttig gezellig een hapje en een drankje en neem tot slot uw zelfgemaakte kersenpitkussentje gratis mee naar huis! We hebben 80 pakketjes weg te geven, dus wees er op tijd bij, want op is op.