CURSUSSEN

De 3-maands ‘LevenLangLeren’.
Voor 24 nieuwsgierige mensen (naar zichzelf en naar elkaar) die (weer) mee willen doen EN van betekenis willen zijn. We combineren een wekelijkse cursusbijeenkomst met toepassen wat je geleerd hebt op een stageplaats bij een buurtinitiatief waar je vrijwilliger bent of wordt. Het kost niets…behalve een sterke motivatie en nieuwsgierigheid en tijd/ruimte die je vrij wilt maken om mee te doen. Het levert je een hoop op: inspiratie – zicht op eigen kunnen en toekomstwensen – en tot slot nog feestje met een certificaat. De eerste lichting was in nov 2019-feb 2020. Zie verslag.

De volgende lichting gaat van start in september 2021. De intake is in augustus 2020. Wil je je alvast aanmelden? Dat kan…. bij martin@groenehub.org. Lees er in de folder meer over.

De kwartiermakersopleiding
Hier leer je over (1) het verduurzamen van je woning en je leefstijl, met specifieke aandacht voor aardgasvrij verwarmen (met focus op GroenGas, naast warmtenet en all-electric), en (2) over hoe je dit verhaal met je buren over kunt delen, vanuit het al langer door Stichting COCRATOS beproefde principe van Besmettelijke BUURTkracht. Lees er hier meer over. Er staat op korte termijn geen nieuwe cursus gepland, maar 1 op 1 kan er veel.

Ben je geïnteresseerd? Mail naar martin@groenehub.org voor een kennismakingsgesprek.