Groene Hub - Logo - Homepage - Header - Groene Hub

energiebespaarservice

energie bespaarservice

Gratis energiebespaarservice

Het Groene Hub – Quick Fix Team gaat in Zuidoost voor de gratis energiebespaarservice van Gemeente Amsterdam aan de slag! We hebben de middelen en de opdracht gekregen om 2.300 woningen te verbeteren. Als uw woning geselecteerd is, krijgt u vanzelf bericht. Op het kaartje hiernaast kunt u zien in welke buurten we op dit moment actief zijn (klik op de afbeelding om te vergroten).

Wie kan zich aanmelden?

Heeft u de brief van de gemeente Amsterdam ontvangen en/ of heeft u de flyer van de Groene Hub in uw brievenbus gevonden? Zijn we elkaar tegengekomen bij een evenement bij uw wooncomplex? Dan is uw woonblok geselecteerd voor de energiebespaarservice en komen we graag bij u langs. We nemen gratis energiebesparende producten mee en geven advies over energiebesparing.

Zo werkt het!

Stap 1 – AANMELDEN
U meldt zich aan via het aanmeldformulier.

Aanmelden kan ook telefonisch via
020 77 9309
of door te mailen naar
qf@groenhub.org

We zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur. U bent ook altijd welkom op de Groene Hub, locatie Holendrechtplein 44.

Stap 2 – AFSPRAAK MAKEN
Wij bellen u om een afspraak te maken voor het huisbezoek.

Stap 3 : HUISBEZOEK
We komen bij u langs voor gratis energieadvies en energiebesparende producten.

Wat houdt de gratis energiebespaarservice in

We komen bij u thuis en kijken samen hoe we uw wooncomfort kunnen verhogen. We geven advies over energiebesparing en plaatsen gratis energiebesparende producten. U kunt hier meer lezen over de producten die we meenemen. We kunnen kijken hoe energiezuinig de apparaten in uw huis zijn en als u wilt, geven we u uitleg over de energierekening. Heeft u last van woninggebreken of vocht en schimmel in de huurwoning? Dan kunnen we u helpen bij het maken van een melding.

Met een paar kleine aanpassingen in huis, kunt u al snel veel energie besparen. We komen graag langs om u te helpen. Zie hier alvast een paar handige tips om te beginnen.

Onze medewerkers

Groene Hub - Afbeelding - Energiebespaarservice - Team Foto - 15 maart 2024

De medewerkers van de Groene Hub zijn te herkennen aan hun badge met: hun naam, hun foto, het logo van de Groene Hub & het logo van Gemeente Amsterdam. We komen altijd met twee personen. Soms loopt er een stagiair mee!

Klachtenprocedure en retourbeleid

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Heeft u feedback of vragen voor ons? Werkt één van de producten niet of is er een ander probleem? Dan kunt u contact met ons opnemen via qf@groenehub.org of 020 777 9309. Aan het eind van een huisbezoek bieden we ook de mogelijkheid om mee te doen aan het bewonerstevredenheid onderzoek!

Afmelden

Heeft u geen behoefte aan de energiebespaarservice? Wilt u niet dat onze medewerkers bij u aanbellen? Dan kunt u zich afmelden door een e-mail te sturen naar qf@groenehub.org. We respecteren uw keuze en nemen dan geen contact meer met u op!

 

Tot slot!

Sociaal en duurzaam gaan voor ons hand-in-hand! We werken in het kader van deze opdracht samen met ons partnernetwerk in Amsterdam Zuidoost. Samen willen we lokaal banen en educatiekansen creëren, de energietransitie versnellen, en de lokale economie versterken.

Privacy Beleid

Het privacy beleid van de Groene Hub is te vinden op https://groenehub.org/ebs-privacybeleid/

Onze partners:

Hart voor de K-Buurt | FroStudio | Lokale buurtplatformen
| Masterplan Zuidoost | Stichting !WOON | Stichting Co-force |
Energie Samen | Energy Lab Zuidoost
(en meer!)

Groene Hub - Afbeelding - Contact - Logo - Gemeente Amsterdam