Groene Hub – Afbeelding – Nieuws – U een infrarood paneel en gelijk één voor een buurtgenoot - 29 maart 2022

29 maart 2022: U een infrarood paneel, en gelijk één voor een buurtgenoot

WARMTE delen met infrarood panelen, solidair met elkaar én met Oekraïne!

Met een infrarood paneel als (bij)verwarming kunt u al gauw 10-15% van uw gasrekening besparen en het evengoed behaaglijk warm hebben.

Wij hebben voor Gaasperdam een mooie actie op touw gezet, waarmee de draagkrachtige bewoners van Gaasperdam (en daarbuiten mag ook natuurlijk) de buurtgenoten die het moeilijker hebben kunnen helpen om ook deze besparing te realiseren.

Hoe werkt de actie?

Als je een Infrarood (IR)-paneel merk Thermiq van 1100 Watt koopt voor 750 Euro (i.p.v. 845 euro) maak je het mogelijk dat iemand anders in de wijk die het niet kan betalen een Könighausen paneel van 600 watt krijgt. Dit alles dankzij de collectieve kortingen die wij als Coöperatie de Groene Hub hebben kunnen bedingen. 

We vragen van degenen die een paneel gratis krijgen om wel iets terug te doen voor de wijk via de Groene Hub, in welke vorm ook maar.

Iedereen blij!

Deze actie loopt tot en met 31 mei 2022. Mocht u meer informatie willen hebben, of gelijk mee willen doen, dan kunt u hier uw gegevens achterlaten, en nemen wij contact met u op.